Cum putem face afacerea dvs. să prospere?

Oferim soluții de înaltă calitate

Alight consulting
Consultanță IT
Analizăm situația actuală a business-ului și a tehnologiilor utilizate și elaborăm o strategie IT viabilă.
Alight development
Dezvoltare Software
Implementăm soluții software fie că vorbim despre o migrare în cloud, sistem de gestionare documente, sistem de tip ERP, CRM, ECM sau o nouă soluție personalizată creată de la zero.
Alight process consulting
Consultanță în Proces
Eliminăm amenințările și explorăm oportunitățile digitale pentru ca afacerea ta să fie într-o continuă ascensiune.

Dezvoltare software

SharePoint, Cloud Computing și Nintex
SharePoint și Office 365
Prin aceste platforme mereu în creștere, atât la nivel local, cât și online, pentru toate domeniile de colaborare și soluții de publicare, îi ajutăm pe clienții noștri să maximizeze potențialul fiecărei platforme prin planificarea și implementarea soluțiilor personalizate. Oferim clienților noștri servicii de la proiectare și planificare a infrastructurii până la soluții complet personalizate, cu o experiență excelentă a utilizatorului.
Alight software development

IT Consulting

IT-Roadmap, Managementul Serviciilor, Managementul Programelor și Proiectelor, Managementul Calității
Procesele optimizate sunt condiția unui IT eficient și eficace. Experții Alight ating ușor acest obiectiv prin utilizarea de metode și standarde dovedite:
  • Strategic, prin trasarea unui plan de IT, de exemplu, la implementarea Office 365 sau Azure, care derivă obiective IT pe termen lung din obiective de afaceri și definirea portofoliului de proiecte pentru atingerea celor propuse.
  • Tactic,prin definirea unei organizații eficiente și a unui proces inteligent pentru a vă implementa strategia.
  • Operațional, prin consultare competentă în timpul planificării și execuției proiectului.
  • Profesional, cu expertiza noastră în implementarea sistemelor de optimizare a proceselor.
Alight.EE IT Consulting
Alight.EE Process Consulting

Consultanță în Proces

Analiza și Optimizarea Proceselor de Afaceri, Analiza Cerințelor și Selectarea Sistemelor Software
Consultarea proceselor și aplicațiilor lucrează mână în mână. Cererea afacerii poate fi identificată prin analizarea corectă a proceselor, apoi soluțiile IT pot fi proiectate, oferind un beneficiu maxim. Experții Alight vin cu metode de tip Lean pentru a defini procesele și a dezvolta activitățile IT necesare pentru organizația dvs.
 
Selectarea software-ului, care se bazează pe obiective clar definite și pe analiza integrată a proceselor, ajută la reducerea costurilor proiectului și asigură protecția activelor pentru aplicațiile dvs.
Consultanții noștri vin cu o înțelegere profundă a afacerilor care ajută la conturarea planului de digitalizare prin identificarea celor mai potrivite soluții pentru nevoile dvs. Echipa noastră folosește o varietate de sisteme modulare bazate pe servicii existente de la Office 365, Azure sau pe baza soluțiilor partenerilor noștri.