Alight Consulting GmbH

Alight Consulting GmbH, companie de consultanță IT și proces care a fost înființată în septembrie 2012 de către cei doi directori administrativi Dr. Ralf Kuhn și Dr. Habib Lejmi. Compania are sediul central în Ottobrunn.
Accentul principal este proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor software bazate pe tehnologiile Microsoft, în special Microsoft SharePoint și Office 365. Alight se bazează pe mulți ani de experiență și o înaltă expertiză tehnică. Clienții includ în principal întreprinderi mari și mijlocii.

Powell-Software

Powell Software este un furnizor internațional de software, care stimulează transformarea digitală oferind soluții personalizabile și mereu verzi la locul de muncă, dezvoltate prin Office 365 și SharePoint.
Powell Software îi ajută pe clienții din întreaga lume să își conducă transformarea digitală, oferind produse revoluționare de colaborare și implementare digitale la locul de muncă.

DocuWare

DocuWare este un furnizor de software de gestionare a documentelor care oferă funcții de automatizare a depozitelor și a fluxului de lucru, denumite și managementul conținutului întreprinderii sau servicii de conținut.

JobRouter

JobRouter este o platformă flexibilă de digitalizare low-code. Ajută companiile să digitalizeze și să automatizeze orice proces de afaceri. De asemenea, poate fi integrat cu soluțiile Microsoft Office și SharePoint.