Misiunea noastră

Misiunea noastră este să oferim soluții personlizate centrate pe nevoile clienților. Simplificăm procesele de lucru pentru ca aceștia să îți atingă obiectivele pe termen scurt și lung.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să creăm medii de lucru eficiente la nivel internațional folosind tehnologiile Microsoft.

Valorile noastre

Cine suntem noi și de ce să colaborăm?

Suntem Alight.EE, o companie de dezvoltare software și consultanță IT situată în Cluj-Napoca - inima Transilvaniei, România, care oferă soluții de întreprindere utilizând tehnologiile Microsoft.

Povestea noastră din Cluj-Napoca a început în 2018. Suntem o echipă dinamică și entuziastă. În aceste timpuri moderne în care digitalizarea este mai mult decât o simplă opțiune, suntem aici pentru a vă menține afacerea la curent cu cele mai noi tehnologii și trenduri digitale.

Buna funcționare a proceselor în fiecare organizație se reflectă asupra muncii în ansamblu, dar și în cultura organizațională.

Prin serviciile noastre preluăm presiunea umerilor dvs. legată de:

  • Fericirea angajaților, ca urmare a modului în care organizați procedurile în interiorul companiei;
  • Implicarea lor, pentru că vor ști ce trebuie să facă, unde să găsească informațiile necesare și cum să intre în contact cu colegii responsabili pentru acestea;
  • Gestionarea internă a documentelor - indiferent dacă vă gândiți la documentele contabile sau la facturile pe care le emiteți pentru clienții finali sau la procedurile care asigură sistematizarea companiei dvs.;
  • Sarcinile și proiectele planificate la care lucrează toată lumea este cel mai eficient să ai totul într-un singur loc. Acest lucru oferă o imagine mai largă a proiectului și mai multă claritate a ceea ce face toată lumea;
  • Relația dintre angajați prin instrumente sociale și educaționale care asigură un mediu de lucru mai relaxat și mai productiv.
Who Alight.EE is and why to choose Alight.EE?
SOLUȚII SUSTENABILE

Cum putem face afacerea ta să prospere ?

Vă oferim soluții durabile pentru angajați, clienți, potențiali clienți și parteneri. Pentru a realiza acest lucru, consultanții noștri oferă cunoștințele și experiența lor tehnică din proiecte dezvoltate în companii mari și mijlocii.
Soluțiile IT oferă valoarea adăugată așteptată numai dacă procesele sunt implementate într-un mod inteligent - integrate fără redundanțe. Fapt care le face să devină rentabile și rapide. Înțelegem obiectivele afacerii; elaborăm strategii și planuri de soluții; realizăm implementări și vă ghidăm în întregul proces de funcționare al soluțiilor.
How can Alight.EE we help you?
IMPLICARE ȘI MUNCĂ DE ECHIPA

Cum lucrăm și ce ne definește?

Lucrăm prin metode inteligente, astfel încât să putem acționa eficient și să reacționăm flexibil la schimbări.
Clienții noștri apreciază acest lucru și angajamentul nostru față de obiectivele comune. Consultanții noștri se caracterizează prin implicare ridicată și muncă în echipă. Lucrăm împreună pentru a găsi cele mai bune soluții pentru proiectele dvs. Unul dintre punctele noastre forte este expertiza dovedită în proiectarea și implementarea de soluții folosind Microsoft SharePoint și alte soluții software standard. Echipa noastră a realizat proiecte majore cu succes de câțiva ani în acest mediu și a adunat experiențe extraordinare.
How work is done in Alight.EE

Echipa noastră

EXPERIENȚĂ TEHNICĂ ÎNALTĂ

Alight Consulting GmbH

Suntem parte a grupului Alight Consulting GmbH, companie de consultanță IT și proces care a fost înființată în septembrie 2012 de către cei doi directori administrativi Dr. Ralf Kuhn și Dr. Habib Lejmi. Compania are sediul central în Ottobrunn. Accentul principal este proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor software bazate pe tehnologiile Microsoft, în special Microsoft SharePoint și Office 365. Alight se bazează pe mulți ani de experiență și o înaltă expertiză tehnică. Clienții includ în principal întreprinderi mari și mijlocii.
section4